1/5 anonim válasza:
Sok ismétlés.
Én így szoktam: először megtanulok 2 sort, majd még kettőt, és egybe veszem őket, megismétlem a felmondásukat, egyben. Aztán újabb két sor, az első négyhez hozzámondom, és így tovább.
2/5 anonim válasza:
Versből is csak kiragadok néhány szót és a kiragadott szó elsajátítása után megtanulom a hozzátartozó versszakot.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szívesen fogadnék még tippeket!
2019. dec. 20. 19:18
4/5 anonim válasza:
Én hallás után tanulok könnyen, úgyhogy megkeresném a youtube-on, és végtelenítve hallgatnám (akkor is, amikor épp nem figyelek oda).
Esetleg valami dallamot társítanék hozzá, találnék ki hozzá, az is hasznos lehet.
5/5 _pennyboard.and.gymnast0 válasza:
-nyisd ki az ablakot
-gyújts gyertyát
-kapcsolj be halk zenét
-feküdj le valahova
-ismételd egybe amit tudsz
-soha ne lámpafénynél
-vedd fel a hangodat ahogy felolvasod majd azt halgasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!