Egyetemi feladat, valaki tipp?
Olyan kis és középvállalkozást kellene találnom aki kitöltene egy kérdőívet ami kb 1,-1,5 órát venne igénybe. Van pár kritérium is. pl: minimum 5főnek kell dolgoznia benne.
A probléma az,hogy nincsen az ismerösöm aki esetleg tudna ebben nekem segíteni. (minimum egy ügyvezetőnek kéne kitöltenie)
Mindenféleképpen megkellene csinálnom ezt, különben ismételnem kell a tárgyat.
Egy idegere meg ugye "biztos" majd másfélórát rászánnak.
Valami tipp,hogy mégis hogy tudnám ezt elkészíteni?
Jó pár éve folyik ez a kutatás, így ezek már ki is lettek használva.
Persze, nyilván én is gondoltam erre,hogy vállalatokkal felvegyem a kapcsolatot, nem az volt az első,hogy ide jöttem és kiírtam ezt. Senkisem fog szívesen másfélórát rászánni egy kérdőívre amelyben "faggatják" a helyzetéről. Főleg nem egy idegennek.
Egy tulaj vagy ügyvezető inkább a cégvezetéssel foglalkozik mint kérdőívekkel, ezt én meg is értem teljesen csak ez nem segít a helyzetemen.
Ez egyébként a vállalatok érdeke is lenne, nem csak az enyém ,mert a kutatás eredményeihez is igazíthatják a támogatásokat,feltételeket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!