Hogyan vihetem át a krediteket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy adott szakra járok, de nem szeretem azt az egyetemet, amelynek a tanulója vagyok és most beadom a felvételi jelentkezést, hogy felvegyenek egy másik egyetemre (újból írok egy emelt szintű érettségit). Az lenne a kérdésem, hogy ha felvételt nyerek akkor az eddig megszerzett krediteket át tudom vinni a másik egyetemre (ugyanazon a szakon maradnék) és ez hogy lehetséges, Neptunon keresztül?
A válaszokat előre is köszönöm!
2019. dec. 12. 18:35
1/1 anonim válasza:
A neptunról ki kell kérni egy hiteles leckekönyv másolatot (már ha nincs rendes indexetek már). Aztán az új egyetemre mikor felvettek, akkor ott a kredit átviteli bizottsághoz kell benyújtanod kérelmet, mely tárgyaid mire szeretnéd elfogadtatni. Egyetemenként van eltérés abban, hogy mit kell a leckekönyv másolatod mellé még csatolni. Van ahol semmit, van ahol kell a tárgyak tematikája is. Van ahova elég csak a netről kimásolni a tematikát pl egy wordbe, van ahol meg kérnek az oktatód által hitelesített tematikát is. Szóval ezt majd az új egyetemen kell megkérdezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!