Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kollégiumlemondás egyetemen?

Heisukekun98 kérdése:

Kollégiumlemondás egyetemen?

Figyelt kérdés

Első éves egyetemista vagyok és nem szeretném tovább folytatni tanulmányaimat. Későn adtam le a kolis jelentkezést, és nem is értesítettek hogy felvettek volna, több e mailt is írtak nekem. Szeptember 10 körül hívtak fel hogy menjek be aláírni a szerződést. Először nem is értettem miről van szó.

Anyukám sajnos beteg lett így nagyon alkalmam nem volt bemenni. Szerződést nem írtam alá, kulcsot nem vettem át, még a szobában sem jártam és neptunban mégis úgy jelenek meg mint kollégista. Így be kellene fizetnem 3 havi koleszdíjat.

Esetleg járt így valamelyikőtök?Tanácsolni tudtok valamit?

Köszönöm előre is!

2019. nov. 28. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írtad alá a szerződést, akkor leshetik a pénzt.

Ez esetben mindenképp a koli igazgatójához fordulnék. Ha megértő, akkor biztosan tud segíteni. Ha meg s€ggfej, akkor faképnél kell hagyni. Ha nincs szerződés, akkor nincs mire hivatkozni hogy te tartoznál bármilyen térítési díjjal.

2019. nov. 29. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!