Ti mivel, miért és mennyit csúsztatok az egyetemen?
Nem tudom, mire jó ez a szak-év, egyetem kifaggatás.
Első szakomon fejlődéslélektan 1-en csúsztam el, a tárgy nem volt nehéz, csak 43 kreditet vettem fel és előtte meg utána is volt vizsgám, sajnos szabválokra ment el az energiám a kötelező meg nem sikerült...
A másodikon programozásból vágtak meg, volt kis zh, nagy zh, házi, minden szar, amiből a nagy zh-ra már nem maradt energia, főleg, hogy papíron kellett. Utána már jobban szét lettek szórva a tárgyak és lazább volt a legtöbb félév, mert +2 félévre oszlottak a kreditek, de azért voltak bukások, azokkal nem csúsztam tovább.
Mesteren már nem csúsztam, az nagyon laza volt a két alapszakhoz képest.
Fősulin semmit. De/mfk építőmernök
Gépészmérnök Bsc Gamf anyagtan 2 félév (de a suli is félbemaradt, majd folytatom/újrakezdem.
Msc Pécs építőmernök, diplomamunka (időhiány) 3 félév (folyamatban, remélem nemnlesz több)
Nyilván egy VIKes, aki nem csúszott hozzászól ahhoz a kérdéshez aminél a lényeg az volt h mivel és miért csúsztál :D
Jó, értjük, ügyes voltál. *shoulder tap*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!