Ti csúsztatok az egyetemen? Ha igen, mennyit? Milyen szakon?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 22:24
1/3 anonim válasza:
Egy évet, Anglisztikán, magyar minorral. Időközben volt lehetőségem a tanszéken folyó kutatómunkákba besegíteni, publikálni, konferenciára járni, és nem akartam addig mesterre jelentkezni (másik egyetemre) amíg nem használtam ki a lehetőségeket. Megérte. Én egyébként nagyon ellene vagyok a 3 éves BA képzésnek. 4 év sokkal reálisabb lenne, eleve nem lenne a diákoknak akkora óraterhelése hogy csak aludni van ideje mellette, az erre kaphatóknak pedig lenne ideje elmélyülni kicsit abban ami jobban érdekli őket, kutatni esetleg, stb. Így nincs.
2/3 anonim válasza:
Én nem csúsztam, sőt az évfolyamtársaimnál egy félévvel korábban fejeztem be, de csak azért, mert be tudtam számíttatni néhány kurzust az előző iskolámból (amit amúgy nem fejeztem be).
3/3 anonim válasza:
fél évet fogok csúszni (remélem), kész a szakdogám, van pár tárgyat kórházba kerülés miatt nem tudtam megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!