Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tesi órán a tanár észrevette,...

Tesi órán a tanár észrevette, hogy nem tesicipő van rajtam, és levetette a zoknimat is. Egész órán mezítláb kellett lennem. Volt ehhez joga?

Figyelt kérdés

Ráadásul a talpam is tiszta kosz lett.

Szünetben azt is le kellett mosnom.

2019. nov. 17. 15:19
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
31%
Jézusom, ez a sok nyafogás... mindenhez is jogotok van, de kötelezettség az nuku. Hibázhat persze, de vállalja a következményeit. Én is tornáztam mezítláb, semmi bajom nem lett tőle. Jógaórán is mezítláb vagyunk, de a párom karatézik, ők is mezítláb edzenek. Egy kis kosztól semmi bajotok nem lesz, lemosod aztán kész. Nem baj, hogy a jogaitokat megtanuljátok, de a kötelességeket sem szabad elfelejteni. Nincs baj a liberális gondolkodással sem, amíg az ÉLNI, és ÉLNI HAGYNI is teljesül. De ha már csak az szerepel a szótáradban, hogy ehhez nem volt joga, mert most hisztizni támad kedvem, akkor azt a ló túloldalának hívjuk. Vállald a következményeit annak, ha nem tartod be a szabályokat. A rendőrt sem fogja érdekelni, hogy soha életedben nem hibáztál még, ha most szabálytalan voltál, ahogy a főnöködet sem fogja érdekelni, ha figyelmetlenségből kárt okoztál (akár csak bevételkiesést). Ne legyetek már ennyire életképtelenek baszki...
2021. ápr. 4. 14:28
 22/22 anonim ***** válasza:
25%

Thai boxolok, minden edzésen mezítláb vagyunk, utána alap, hogy elmegyünk fürdeni, minimum a felső testet, meg a làbat megmossuk. Mondjuk nálunk a padló nem is olyan hideg, mert le van terítve egy speciális szőnyegszerű dologgal(nem jut most eszembe a neve), tesi teremben általában nincs ilyen, hideg kent padló van, vagy PVC, amin természetesen rétegesen áll a kosz (általánosban, és gimiben is tapasztaltam ezt). Kicsit más a kettő. Edzésen szívesen vagyok mezítláb, jót tesz a talpnak, de tesire nem szívesen mentem volna mezítláb a kosz, és az igénytelen osztálytársak miatt. Ráadásul tesi után zuhanyozni sincs idő. Már nem járok iskolába, csak most előjöttek a régi emlékek.

Egyébként meg bakancsban nem mehetsz be például, valahogy meg csak be kellett menned. Bár nálunk ilyen esetre volt általánosban tesi cipő az öltözőben, azt zoknival felvette bárki, és jó eséllyel nem kapott el semmit. Mindenesetre igen, ezt megteheti egy tesitanàr.

2021. ápr. 4. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!