2 érettségire fel lehet készülni 6 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék továbbtanulni, földrajzból emelteznék, történelemből középszintűznék. Mindegyikből van alaptudásom, de jó lenne mind2ből legalább egy 70%-ot összehozni. Összelehet ezt hozni? Figyelembe véve azt, hogy már nem vagyok iskolás, tehát időm azért lenne egy nap. Töriből az esszékre kellene rágyúrnom. Bár lehet nagy falat lesz.2019. nov. 16. 20:47
3/4 anonim válasza:
Ne butáskodj, simán megtudod csinálni. Sőt azt a 70%-ot is játszva áttudod lépni. Hat hónap rengeteg idő, főleg ha napi több órát is rá tudsz szánni, hétvégén meg napokat, illetve a szabadidődet is téma felé kezdenéd el elvinni. (Dokumentumfilmek, stb.)
Higgy magadban!
4/4 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, rendesek vagytok! :D Igen, ott csesztem el igazából az egészet, hogy sose bíztam magamban, a töri így csak 55% lett anno, a földrajz mondjuk 80%, igaz középszinten csak. Neki is állok, az mondjuk egy jó taktika, hogy felírom magamnak mennyit szeretnék elérni minimum, s mennyi a maximum terv. S ahhoz tartom magam. Köszi szépen mindenkinek!
2019. nov. 16. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!