Három hónap alatt fel tudok készülni egy 100%-os matek és angol érettségire középszinten? Most érettségiztem, csak nem sikerültek túl jól a dolgok.
Szerintem eléggé meredek a kérdésed. :)))
Egy kisváros közgazdasági szakközépiskolájába jártam, nem vitték túlzásba a nyelv tanítását sem - pedig nyelvi előkészítősök voltunk -, meg a matek is nagyon nyögvenyelősen ment az évfolyamnak. Szerintem az ember vizsgadrukkban képes elnézni egy számot, egyetlen egy szót és akkor borul az egész feladata. Nekünk úgy mondták, hogy ugye matekból ha rosszul veszed fel az adatokat, akkor részpontszám jár és azért kétlem, hogy valaki 17 feladatot hibátlanul oldjon meg. :D Plusz az a másik, hogy ismerősöm járt matekversenyre és még neki sem jött össze a 100%, ő egy apróságon bukott el sajnos. :(
Angolból később raktam nyelvvizsgát, mint érettségit, de szerintem most sem tudnék 100%-ot írni, ezt bevallom. Szerintem ez számomra lehetetlen.
Egyébként csatlakoznék néhány előző kérdezőhöz: hova kell ekkora érettségi eredmény??? :D
Na bizonyítom, hogy kettőből is lehet százat. Tavaly csináltam előrehozva az infót, meg mint mondtam idén rendesen a matekot. Sima duplázás ezek után: (100+100)*2+40+35.
És mielőtt írnátok: nem, nem vagyok matekzseni, OKTV-re sem jártam, végig hármas voltam fakton matekból (jó, nem csináltam sosem házit).
Szóval a kételkedőknek mondom, hogy semmi okuk erre, egyáltalán nem lehetetlen összeszedni egy (két) százas érettségit.
"Bármennyit tanulhatsz, de 1 pontot bármilyen kis szarságon elveszíthetsz, még középszinten is. Miért kell neked 100% ?"
Ebben mi nem igaz?
" 100%-ot még a profik se nagyon tudnak, megoldókulcs is sok szerepet játszik "
Ebben?Megoldókulcs sok szerepet játszik
a 3. írta h lehetetlen
De még mindig nem írt a kérdező h milyen lett neki -.- azért ha pl hármast írt, lehet h nem lesz meg 90% körüli sem 3 hónap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!