Három hónap alatt fel tudok készülni egy 100%-os matek és angol érettségire középszinten? Most érettségiztem, csak nem sikerültek túl jól a dolgok.
100%-ot még a profik se nagyon tudnak, megoldókulcs is sok szerepet játszik
Hanyas lett a matekod, angolod?
Ha nincs sok hiányosságod lehet 90% körüli, de ha beleadaz mindent
hát sztem lehetetlen 100%-ot írni
pl: angolbol felsőfokúja volt osztálytársamnak és középszintű érettségin 98-at írt....de nem azért mert nem tud angolul......
Hát azért lehet 100%-ot írni, főleg matekból. Itt a legkevesebb a szubjektív értékelés lehetősége. Abban igazatok van, hogy könnyen belecsúszik pár pont hiba. Nálunk faktos matekon csomó valakinek lett 95 fölött, de a 100 is sikerült hármunknak, de a többiek is akik 90 fölé megírták szerintem képesek lettek volna a százra simán csak épp becsúszott vmi.
Szóval a 100 azért annyira nem lehetetlen emelt szinten matekból :)
Nem lehetetlen. Miért lenne az?:D
A matek egyáltalán nem szubjektív. Ha meg tudod olani és figyelsz rá, hogy mindent leírj, ne csak az eredményt, akkor nem tudnak belekötni!
Nekem is 100% lett, pedig még csak zseni sem vagyok és faktra sem jártam. Egyik osztálytársamnak szintén 100% lett, igaz, ő emelt szinten tanulta a matekot (de csak középszintűzött).
Nyelv már nehezebb ügy, mivel ott van levélírás, amit le tud pontozni a tanár. De ha rendes, akkor az sem lehetetlen. A szövegértés része pl tök könnyű szokott lenni...
Hogy három hónap alatt fel lehet-e készülni az jó kérdés. Tőled meg a képességeidtől függ. Matekhoz pl inkább logika kell, meg gyakorlás.
De miért kell mindkettőből 100%? Hova szeretnél menni és hány pont kellett oda tavaly meg tavaly előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!