Mikor kezdtek albérletet keresni?
Figyelt kérdés
Augusztus végén már késő?2010. júl. 18. 14:46
1/8 anonim 

válasza:

Eléggé. Akkorra már vagy nem találsz, vagy csak a város másik végén, esetleg lepukkant környékeken. Aki albisokat ismerek, már júniusban keresgélni kezdtek.
2/8 anonim 

válasza:

Én akkor szoktam, ha szükség van rá, lehet az bármelyik hónap.
3/8 anonim 

válasza:

Nem tudom magyarorszagon hogy mukodik, de itt erdelyben az augusztus vege mar keso(marmint feltetelezem hogy nagyvarosrol van szo es tanulo vagy diak vagy azert akarsz keresni alberletet). Egyetemi varosban kezdes elott 1 honappal, 1 honap es 1-2 hettel megugranak az arak egy kicsit.
4/8 A kérdező kommentje:
Egyetemre megyek szeptembertől, konkrétabban Pécs (TTK).
2010. júl. 18. 15:01
5/8 anonim 

válasza:

Akkor lehet megerne 1-2 het mulva elkezdjel nezelodni.
6/8 anonim 

válasza:

Én akkor kezdek, ha kiderült hova vettek fel... még könnyen lehetek pécsi, pesti vagy szegedi is, úgyhogy míg a várost nem tudom, albérletet sem keresek:) de 22-e után rögtön nekiállok.
7/8 anonim 

válasza:

csutortokon kiderul hova vettek fel, es elkezdek nezelodni. minel gyorsabban el kell intezni, mert sokan mennek alberletbe.
8/8 anonim 

válasza:

ha kollégiumba jelentkezel akor majd augusztus végén derül ki felvettek e ha nem akkor mehet a keresés, ha nem jelentkezel koliba akkor meg minél előbb mert nekemis egy hét alatt nem nagyon sikerült vállalható helyet találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!