először is, nyilván majd szólok vezetőségnek, ofőnek, de ma nhéz volt visszafogjam a következőt: Némettanárunk csak úgy írkál be nekem egyeseket, mondogatva, hogy meg fogok bukni és tenni sem akarok ellene. Közben minden órán mondom, hogy nagyon szívesen lefelelek, de ő azt mondja nincs felelés, aztán 5perc múlva kihív valakit. Feladatoknál is elmondja, hogy nekem leosztályozza, aztán mikor látja, hogy egy két hiba van benne, azt mondja mégsem, ez volt a feladat nem jár rá jegy. Minden óűrán oltogatja az embereket. És arra gondoltam, hogy elmondom neki merre van arccal és egy mawashi gerivel és egy empi uchi-val szétverem. De nem tudom ez mennyire lenne problémás. 12.osztály neves gimnázium.
Magadtól vagy ilyen hülye, vagy fogja valaki a kezed?
2019. nov. 11. 18:18
2/7 anonim válasza:
"12.osztály neves gimnázium."
Emiatt arra gondoltam, hogy kamu, de aztán az is meglehet, hogy egyszerűen csak fogyatékos vagy.
Elsőnek megválik tőled az iskola, másodjára pedig feljelent a tanár.
Ha súlyosan sérül a feje, koponyája és az agya, akkor nyugodtan számolj több éves börtönnel(12. osztályosan 18 éves lehetsz, azaz büntethető).
2019. nov. 11. 18:40
3/7 anonim válasza:
Fontold meg a következőket:
Átmész egy másik gimnáziumba, ami lehet esti is.
Kibírod ezt az évet, megbuksz, és talán egy normálisabb tanárt kapsz.
Elkezdesz hisztizni, kivered a balhét. Ezt a tanárok nem díjaznák.
2019. nov. 12. 17:41
4/7 A kérdező kommentje:
na minden faxza, voltam igazgatónál, leváltották a tanárt :)
2020. jan. 7. 19:17
5/7 anonim válasza:
Ettől még te beteg vagy.
2020. jan. 7. 20:45
6/7 A kérdező kommentje:
aha, lehet. Bár mindegyik osztályban a halálra kívánják, ahol tanít, de mivel a gimnázium egykor nagy hírneve már inkább, csak köd, meghát tanár sincs, ezért nem baxák ki. gondolom.
2020. jan. 10. 18:29
7/7 anonim válasza:
"Bár mindegyik osztályban a halálra kívánják, ahol tanít."
Az osztálytársaidnak is beteges az elméje.
Valakit úgy fejbe rúgni, hogy maradandó károsodása legyen vagy a halálra kívánni nem egészséges emberi dolog.
Meg kell tanulnod kezelni a dühödet, mert ebből még baj lehet.
A tanár lehet genyó, akkor ezt az igazgatóval kell megtárgyalni, hogy tegyen valamit az ügyben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!