Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki tud olcsón némettanárt?

Valaki tud olcsón némettanárt?

Figyelt kérdés

Egyetemista is jó btw, én is az vagyok. Gimiben tanultam a németet másodnyelvként és a középszintű érettségim 90% lett (bár ez nyilván még semmi). Kéne a későbbi tanulmányaimhoz a német és legalább egy középfokot el szeretnék érni. Most sajnos nagyon nem is tudom, mennyire tudok németül.. Ezért lenne jó egy magántanár, aki ezt jobban átlátja, mint egy tanfolyamon az oktató.

Aki tud segíteni írjon nyugodtan :)

2017. nov. 12. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha megmondod melyik városban laksz/tanulsz még esetleg, de így elég nehéz..
2017. nov. 12. 10:33
 2/3 webnyelv ***** válasza:
Van ezzel foglalkozó weboldal, ahol Skype-on oktató tanárok hirdetik magukat. Köztük sok egyetemista van, akik olcsóbban adják az órákat. A weboldal címét fejből nem tudom, de biztos könnyű megtalálni. Pl. Skype, oktatás és hasonló szavakra próbálj rákeresni.
2017. nov. 12. 14:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Sikeresen kimaradt... Budapesten keresném a tanárt.
2017. nov. 12. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!