Ilyeneket mondhat egy tanár?
Figyelt kérdés
Nem értettem meg jól sz egyik feladatot, erre a tanár olyanokat mond, hogy menjek el egy varrodábá, ott majd megtanítanak varrni és valami hasznát is vehetnek valakik az életemnek.(nem szóltam neki vissza, nem is voltam vele tiszteletlen)
A másik osztálytársamnak meg valamelyik nap azt mondta, hogy majd találni fog magának egy pénzes hapsit és akkor majd annak elköltheti a pénzét, mert hogy csak arra lesz képes.
2019. nov. 5. 21:27
1/4 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani de regen ennel sokkal durvábbakat is tettek. Az a baj hogy a mai gyerekek 90% nem tanul vagy is csak azt hiszi hogy tanul. Ha bekerül az ember egyetemre utana meg koppan hogy de jo lenne ha csak beszólogatnának. Kapjatok össze magatokat ez ennek szólt többet kell gyakorolni.
2/4 anonim válasza:
Tehetetlen, mert nem tud tanítani, és emiatt már annyi kudarca volt az elmúlt években vagy évtizedekben, hogy teljesen frusztrált és ezt rajtatok tölti ki. Ne foglalkozz vele, semmi személyes. Csak ideges egy kicsit. Segíts neki azzal, hogy tanulsz és megérted, amit nem képes elmagyarázni.
3/4 anonim válasza:
Nehéz hülyékkel foglalkozni minden nap... kivan szegény.
4/4 anonim válasza:
Na akkor elmondom. Tanár vagyok (33 éves)két ált iskolában és egy középiskolában. Amennyire buták a mai gyerekek, arra nincs rendes kifejezés. Tisztelet a kivételnek. Feleselnek, káromkodnak az órán, nem azzal foglalkoznak amivel kell. Csak a telefon és a szex érdekli őket. Hidd el, nem azért mondta, hogy megsértsen téged, hanem azért, mert valami tényleg olyat tettél, amivel kihoztad a sodrából. Ha megkérdem biológia 10. osztályban, hogy miről szól a fotoszintézis, amit ugye már 7. ben tanulni kell, akkor 20 per 10 azt sem tudja, hogy mi az, eszik-e vagy isszák. Mindezt gimiben. Plusz ehhez hozzájön, hogy néhány osztályban a saját hangodat sem hallod oktatás közben (igen, ÉK-Mon ez megy majd minden iskolában), és ha mondod, hogy beírsz egy egyest, akkor jön a válasz, hogy írjon be még egyet. Megint csak tisztelet a kivételnek. Ha mindenki azt tenné amit kell, akkor nem kapnátok ilyen visszajelzést a tanárok 99%-tól. ÉS ezt kell nyelnünk nap mint nap nettó 215 ezer ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!