Nehéz bejutni az MKE képgrafika szakjára?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy hozzám az passzolna leginkább, viszont azt hallottam, hogy nagyon nehéz bejutni. Ez igaz?! 11.-es vagyok, hogyha most elkezdek rajztanárhoz járni, szerintem 1 év alatt felfejlődök majd, mert azt olvastam, itt kell legjobban tudni rajzolni... És a felvételi az hogy zajlik? Maga a szak milyen nehéz? Gondolom, portfóliót is kell vinni, abban mi kell, hogy szerepeljen? Oké, guglizzak rá, de mégiscsak biztosabb lenne egy olyan embertől kapni az információkat, aki oda jár...2019. nov. 3. 09:45
1/1 anonim válasza:
Egy év az édeskevés a felkészülésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!