Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Évekkel ezelőtt elvégzett...

Évekkel ezelőtt elvégzett környezetmérnök BSc után van piacképes mesterszak, ráadásul ennyi év után?

Figyelt kérdés

A környezetvédelemmel ma már abszolút nen akarok foglalkozni, egyébként nem is hiszek a sikerességében.

Esetleg közlekedéssel foglalkozó valami?

Levelezőin lenne jó, nem estin és olyan, ami mellett van élete is az embernek.

2019. okt. 27. 20:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én se mondanám magam környezettudatosnak se ma már.
2019. okt. 28. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem egy ilyen váltásnál nem feltétlen a piacképesség csak a kérdés, hanem hogy te mit szeretnél.

Ha elvégzel valami piacképeset, ami amúgy nem is igazán érdekel, ott is eséllyel hamar kiégsz :/

Én most a szívem után megyek. Hátha jobban bejön, mint elsőre :)

2019. okt. 28. 14:29
 13/16 A kérdező kommentje:

Téged van, ami annyira érdekel, hogy heti 40 órában csináld? :-o

Amúgy ha nem a piacképesség után megyünk, akkor tanulunk oszt lehetünk továbbra is adatrögzítők, mint a környezetmérnöki szakkal...

2019. okt. 28. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy igen, 4 év múlva is azt fogom gondolni, hogy csinálnám heti 40 órában örömmel.

Most ezt érzem, csak el kell jutni a végére.

Addig meg adatrögzítek ;)

2019. okt. 28. 14:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Munkavédelmi szakmérnök, minőségbiztosítási szakmérnök diplomát lehet csinálni, ezekbe nem fokkansz bele, 4 félévesek, kb. 170ezer Ft/félév, és mindkettő univerzális és keresett.

Az sajnos nem igaz hogy minden mernokire minden mérnöki alapkepessel lehet menni, van olyan MSc mérnöki szak amire csak 1-2 alapszakkal lehet menni, és vannak olyanok amire bármivel amit a kreditatviteli bizottság elfogad.

Vannak még ilyen univerzális képzések.

Ha pl. BME-s kornyezetmernök vagy akkor sok gazdasági tárgyad volt, es az egyik legkeresetteb gazdasági mesterkepzesre az MBA-ra is felvesznek ill. muszaki menedzsernek.

(a tobbi egyetem korny. alapszakjait nem ismerem).

Szinten univerzali a muszaki menedzser, ellatasi lánc menedzsment mesterkepzesek

2020. aug. 26. 20:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Kihagytam hogy goglebe ha beírod hogy mesterkepzesek bemeneti kovetelmenyei akkor egy 50-90 oldalas listát felvirol le tudsz tölteni abban minden mesterkepzes felveteli kovetelmenyi szerepel.

(es sajnos nem tul biztato)

figyelmesen kell olvasni

lesz olyan akinek azt irja "elsőként figyeleme veendő alapszakok"

van amelyiknel csak a megjelölt szakok

van amelyiknel barmi amit a bizottság elfogad

Extra info hogy tobb kepzesbol is lehet targyat elfogadtatni, de ez csak akkor lehetseges ha nem irja elo kötelezően hogy melyik alapszak kell metserlepzeshez

2020. aug. 26. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!