Évekkel ezelőtt elvégzett környezetmérnök BSc után van piacképes mesterszak, ráadásul ennyi év után?
A környezetvédelemmel ma már abszolút nen akarok foglalkozni, egyébként nem is hiszek a sikerességében.
Esetleg közlekedéssel foglalkozó valami?
Levelezőin lenne jó, nem estin és olyan, ami mellett van élete is az embernek.
Akkor is, ha nő vagyok, félős és baromira nem érdekel?
Az utóbbi bő 1 évben programozni tanultam, de akkora út áll még előttem, hogy pénzügyileg és idegileg is belerokkannék. Idegileg már belerokkantam.
Hol van ez a szak levelezőin?
Estin vagyok, baromi nehéz mellette 6 órás munkát találni.
Ráadásul nehéz szak (még az 1. félév nálunk nem, de aztán bedurvul), és nem elegendő az elhelyezkedéshez, hanem mellett önképzés is kellene.
Nem véletlen lennék akkor már inkább villanyszerelő.
Az a baj, hogy budapesti vagyok, levelezőin is valószínűleg minden héten van, így akkor meg úgy kellene munkát keresni, hogy kvázi minden pénteken már utazom is........
Környezetmérnökként sok év után én inkább teljes hátra arccal új alapszakot kezdtem.
És igen, valahogy úgy, ahogy te: én sem hiszek már benne.
Voltam lelkes, akartam megváltani a világot is... mára még csak környezettudatosnak sem mondanám magam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!