Valaki jár/járt biológus képzésre egyetemen?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan nézett vagy néz ki egy napotok, mikor jártok be órákra (hetente hányszor) illetve milyen tantárgyakat vettetek fel? Az a baj, hogy semmit nem tudok ezekről és szeretnék tájékozódni.#egyetem #biológus kar
2019. okt. 13. 15:12
1/4 anonim válasza:
Az ELTE TTK-n jártam biológus képzésre. A BSc vagy MSc része érdekel?
Biológia BSc: kémiai tárgyak (általános, fizikai-kémia, szerves, analitikai), állat- és növényes tárgyak (szervezettanok, rendszertanok, élettanok), szünbiológiai tárgyak (ökológia, biogeográfia, éghajlattan, talajtan), mikrobiológia, immunológia, etológia, biometria és a választható speciális kollégiumok.
Biológus MSc: szakiránytól függő tárgyak (én ökológia és evolúcióbiológia szakirányon voltam)
Az óraszámok és a heti elrendezés minden félévben változott így egyben nem tudnám jellemezni, de úgy általában a szorgalmi időszakban 5-7 gyakorlati jegyet szereztünk, a vizsgaidőszakban 5-10 vizsgát tettünk le félévenként.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából mindkettő érdekel. Fizikából nem vagyok jó.Ez nagy hátrány lenne?
2019. okt. 14. 19:59
3/4 anonim válasza:
A képzés zöme biológia és kémia, fizika kevésbé.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez jó hír, köszönöm!
2019. okt. 16. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!