Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A felvételin miket kérdeztek...

A felvételin miket kérdeztek szóbelinél, középsulinál?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
soroljak fel eszterházi kastélyokat
2010. júl. 16. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát én nem voltam szóbelin,de a barátnőimtől hallottam ilyeneket:

-Miért választottad ezt az iskolát?Mi tetszett meg az iskolában?

-Vannak hobbijaid?És ha igen,akkor mik azok?

-Hány órát sz.gépezel naponta..?:P

-Miért választottad ezt a szakot?

-Szeretsz olvasni?Mit olvasol jelenleg?

Egyébként ennyit hallottam..:) semmi nehéz nincs a dologban,könnyen megkapható a maximum pont.

Ha mindenre a lehető legpozitívabb választ adod,nem izgulsz,nem vagy bunkó és türelmetlen akkor simán megadják a max. pontot=)

Egyik barátnőm betanulta a válaszokat néhány kérdésre,az anyja jól felkészítette..és lám-lám..felvették:)

Amúgy hazudhatsz is,nem fognak ellenőrizni..

a Szeretsz olvasni? kérdésre válaszolj igennel,és ha utána kérdezik,hogy mit olvasol,akkor mondj valami olyat,ami ilyen ifjúsági regény(nézz utána egypárnak neten,vagy pedig mondd a Twilight-ot.:D)

A hobbikhoz is sorolj fel 1-2-őt,ne mondd,hogy nincs..(:

A Miért választottad ezt az iskolát? kérdésre például lehet a szép,gondos környezetet mondani.:D

Csak próbálj ne rideg lenni:):D

2010. júl. 16. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!