Matematika tanári problémamegoldó feladatok zh-n mire számitsak?
Figyelt kérdés
Eltére járok és probléma megoldó órán összevissza veszünk mindent, valaki tudna segíteni milyen típusú feladatokra számítsak a zh-n vagy miből érdemes rá gyakorolni?2019. okt. 8. 21:03
1/3 anonim válasza:
Hogy mennek a gyakok? Ha jól akkor szard le az egészet és meglesz az 5-ös.
Vicc az egész, bár én alulról jöttem, tanár akartam lenni, csak rájöttem mennyire primitív az anyag. Átmentem elemző matekra. Hát ott sem egy nagy kaland szóval befejeztem alkalmazott szakirányon. Persze ehhez újra felvételizni kellett, de megérte.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha olyan jól menne akkor nem akarnék gyakorolni, meg nem érdekelne... szóval esetleg valaki tudja milyen feladatokat érdemes gyakorolni?
2019. okt. 9. 22:54
3/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem tudok segíteni, de ez engem is érdekelne 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!