Orvosok, vagy akik még csak tanulják. Ti a gimnáziumban mindenből kitűnőek voltatok?
Jól teljesítek kémiából, biológiából, fizikából, matematikából és magyar irodalomból (hozom az ötös átlagot),de a többi tantárgy nekem annyira nem fontos.Beszélek itt például a földrajzról ami egyáltalán nem megy,a testnevelésről amit nem szeretek,az erkölcstanról, és a rajzról,amikből például nem hozom az ötös átlagot.
Tudom,hogy nem fontosak feltétlen nekem ezek a tantárgyak a továbbtanuláshoz,csak érdekel hogy ti hogyan teljesítettetek fiatalabb korotokban.
17/l
Én nem voltam mindig kitűnő, sőt év elején kicsit nehezen rázódtam vissza a suliba, úgyhogy volt hogy becsúszott mondjuk biosz 2es mert szimplán kiesett még minden, nagyon dekoncentrált voltam. Aztán persze javítottam mindig, kb mindenből, matek, angol, biosz, kémia félévkor 4-5, évvégére 13-15 jegy átlaga 4,65felett volt. (Összekaptam magam mindig október közepe körül. 12.ben 4,78 volt az átlagom)
Ha valamiből nem vagy ötös épp évvégén felvételiben elég változatosan tudsz megadni dolgokat (pl föcit természettudományos jegynek, hiába nem érettségizel belőle) nem kell aggódnod, egyetemen már teljesen más a felfogás, mint középsuliba (főleg nálunk ahol telefon miatt kb megöltek, itt meg nem érdekel senki) nyugodtabbak a napok, kellemesebb minden, persze tanulni itt is kell de mindent te osztasz be, nincs töri és egyebek😅
Másodéves vagyok, sosem voltam kitűnő annó. :D
Amiket te felsorolsz, hogy földrajz, rajz stb, az senkit nem érdekel. Én is kb 3-as voltam belőlük. Sőt, matekból is 2-3as voltam még tizedikben.
Arra figyelj, hogy azokat a tárgyakat ötösre teljesítsd, ami a pontokba beleszámít. Én 11 évvégére, illetve 12-ben hoztam a magyar, angol, töri, biosz ötöst, matekból csak 4est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!