Szerintetek van egy kis esélyem bejutni a suliba?
Kecskeméti Főiskolára jelentkeztem, és a tavalyi ponthatártól lemaradok 15 ponttal. :( Szerintetek felejtsem el? Azt jelöltem legelsőnek, a többi iskola viszont (amit még +-ba jelöltem), sokkal nehezebb, és a ponthatárok is magasabbak.
Elbúcsúzzam most tőle vagy van még remény?
Nagyon szerettem volna menni, de elszúrtam az érettségim nagyon.
mennyi volt a határ?
hány pontod lett?
sztem nézz utána a felvin, h mennyien jelentkeztek oda idén, és mennyien tavaly
01:37: nme tud utána nézni, hányan jelentkeztek oda idén, mert fizetni kell az adatért.
"Fizetni kell az adatért." -- Mivan?! :-D
Erről ugyan hol hallottál? :-D
"01:37: nme tud utána nézni, hányan jelentkeztek oda idén, mert fizetni kell az adatért.
- Kérlek, linkeld be azt a részt, amely pontosan megmutatja, hányan jelentkeztek adott szakra adott egyetemen.
" "Fizetni kell az adatért." -- Mivan?! :-D
Erről ugyan hol hallottál? :-D"
- Kattints a linkre:
"A fenti statisztikák a leggyakrabban előforduló információigények alapján készültek. Ezektől eltérő, illetve részletesebb statisztikák, kimutatások elkészítését - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján - költségtérítés ellenében vállaljuk. Ilyen irányú adatigényeket a szep.lilla@educatio.hu címen és a (06 1) 477-3171 telefonszámon fogadunk. Munkatársaink segítenek az adatkérések megfogalmazásában, illetve azt követően a költségtérítés összegéről is felvilágosítást nyújtanak. Az adatigények benyújtásához kérjük az alábbi adatlap pontos kitöltését."
én már kb 3 hónappal ezelőtt is tudtam, hogy hányan jelentkeztek a szakomra...
De amint látom egy csepp élettapasztalatod sincs... A te "mától"-od az állandóan frissült, mivel július 8-ig lehetett módosítani a sorrenden is, és azóta is folyamatosan frissítik az adatokat.
"én már kb 3 hónappal ezelőtt is tudtam, hogy hányan jelentkeztek a szakomra... "
- Három hónappal ezelőtt én is tudtam. Aztán júnisusbán változott a hozzáférhetőség az adatokhoz, és utána már nem tudtam megnézni. Most megint meg tudom. Ennyit.
Röhej, hogy ennyi alapján véleményt mondasz az én élettapasztalatomról... na, éppen ez a hozzáállás utal annak hiányára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!