Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A felvételi pontszámoknál...

A felvételi pontszámoknál melyiket veszik figyelembe, a 12. év végét vagy az érettségit?

Figyelt kérdés
Az ELTE re jelentkeztem tanító és óvó képző karra úgy tudom,hogy oda tavaly 210 volt a ponthatár,most nem tudom mennyi,de én nem választotam semmit,hogy a suli mit nézzen az érettségi pontszámaimat vagy a 12.év végét akkor melyiket fogják nézni?És az érettségi pontom 219 lett,szerintetek felvesznek??
2010. júl. 14. 23:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

00:44-es! Nem tudom, Te hova jársz suliba, de M. on-n 100%, hogy nézik a 11. év végét is, hacsak ne duplázol...

Legalább néznél utána, mielőtt marhaságot beszélsz!

Kérdező!

Lépj be a felvi.hu-ra, ott kiadja a pontjaim menüpontban, hogy hány pontod van!

260-nál lehet hogy több, mivel 5. tárgynak bármit be lehet írni, amit 2 évig tanultál! Nem kell feltétlenül a felvételi tárgyat, lehet az tesi is.

Bár ha jól emlékszem, neked az eü alapismeretek 5ös lett, szóval ha azzal számoltak a többiek, akkor valóban 260 pontod van.

Nyelvvizsgád sincs ? vagy valami hátrányos helyzetes pluszpont ?:D

2010. júl. 15. 11:44
 22/28 anonim ***** válasza:

vagy valami hátrányos helyzetes pluszpont ?:D

Hát ez tényleg vicces...

Csak abban bízok, nem az én gyerekemet fogod tanítani.

2010. júl. 15. 12:35
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hátrányos helyzetű,teljesen egészséges vagyok,de az utolsó válaszolotól kérdezném ,hogy miért irtad ezt ,hogy reméled nem a te gyerekedet fogom tanítani...Nem a jó isten érettségizett le helyettem és nem is szarul.... amúgy csecsemőgondozó leszek és nem tanítónő...
2010. júl. 15. 12:48
 24/28 anonim ***** válasza:
szerintem azért írta, mert az régen rossz, ha nem tudod kiszámolni a pontjaid és hogy nem szarul érettségiztél le??? Nekem 385 pontom van, 3 tantárgyból dicsértek meg az érettségi végén, pedig nem tanultam halálra magam, csak az utolsó félévet nyomtam meg, de nagyon...
2010. júl. 15. 15:38
 25/28 anonim ***** válasza:

sztem egy csecsemőgondozónál elég, ha vki felelősségteljesen tudja a jövőben végezni a dolgát

és nem az fontos, h tud-e logaritmust számolni vagy tudja-e a magyar királyokat sorrendben

és ha az egyetemen meg jól tanul, akkor nem lesz baj

főleg ha szereti a gyerekeket

2010. júl. 15. 16:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát én az egyetemre adtam be debrecenbe de nekem nem nézték. Nekem az érettségit nézték. Lehet, hogy be kellett írni azt is, de nem emlékszem hogy beírtam volna.
2010. júl. 16. 04:19
 27/28 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem a hátrányos helyzetet, mert manapság sajnos ilyenre is adnak! Felháborító, tudom, de ez van!

És ha ez jó érettségi, hát akkor el vagy tévedve, szerintem a 385 se valami fényes, de mindegy, ez relatív persze. De hogy egy tanítónak elég a 210 pont ?!! Vagyis a kettes? Ez nevetséges :S

2010. júl. 16. 11:16
 28/28 A kérdező kommentje:
Mégegyszer mondom nem tanító leszek ,de látom itt egyeseknek elég nehéz a felfogásuk és akkor még engem fikáznak.... szánalom ....azért köszönöm a rendes válaszokat!!!
2010. júl. 16. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!