A felvételi pontszámoknál melyiket veszik figyelembe, a 12. év végét vagy az érettségit?
00:44-es! Nem tudom, Te hova jársz suliba, de M. on-n 100%, hogy nézik a 11. év végét is, hacsak ne duplázol...
Legalább néznél utána, mielőtt marhaságot beszélsz!
Kérdező!
Lépj be a felvi.hu-ra, ott kiadja a pontjaim menüpontban, hogy hány pontod van!
260-nál lehet hogy több, mivel 5. tárgynak bármit be lehet írni, amit 2 évig tanultál! Nem kell feltétlenül a felvételi tárgyat, lehet az tesi is.
Bár ha jól emlékszem, neked az eü alapismeretek 5ös lett, szóval ha azzal számoltak a többiek, akkor valóban 260 pontod van.
Nyelvvizsgád sincs ? vagy valami hátrányos helyzetes pluszpont ?:D
vagy valami hátrányos helyzetes pluszpont ?:D
Hát ez tényleg vicces...
Csak abban bízok, nem az én gyerekemet fogod tanítani.
sztem egy csecsemőgondozónál elég, ha vki felelősségteljesen tudja a jövőben végezni a dolgát
és nem az fontos, h tud-e logaritmust számolni vagy tudja-e a magyar királyokat sorrendben
és ha az egyetemen meg jól tanul, akkor nem lesz baj
főleg ha szereti a gyerekeket
Azért kérdeztem a hátrányos helyzetet, mert manapság sajnos ilyenre is adnak! Felháborító, tudom, de ez van!
És ha ez jó érettségi, hát akkor el vagy tévedve, szerintem a 385 se valami fényes, de mindegy, ez relatív persze. De hogy egy tanítónak elég a 210 pont ?!! Vagyis a kettes? Ez nevetséges :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!