Hallottátok már azt, hogy a jogosítványért jár többletpont a felvételi pontszámoknál? Nem tudom, hogy igaz-e, remélem ti felvilágosítotok erről. Ha jól emlékszem,5 pontot jelent.
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 20:45
2/6 anonim válasza:
Igen hallottam,ohgy tavaly is ez volt a sláger kérdés. De még mindig nem jár érte más mint vállon veregetés... vgay ha ittasan vezetsz el veszik .
3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi szépen a gyors válaszokat. Már azt sem tudom hol hallottam, de így legalább tiszta minden.
2010. szept. 29. 20:57
4/6 anonim válasza:
3 éve meg az volt a divat, hogy a melegségért jár pluszpont. Csak tudnám, hogy ilyen gyökérségeket ki terjeszt.
5/6 anonim válasza:
Nem jár. (Képzelheted, mekkora hátránnyal indulnának azok, akik nem tudnak fizetni egy autósiskolát vagy nem is érdekelné őket...)
Jár: megfelelő papírokkal igazolt fogyatékosság, hátrányos helyzet, bizonyos versenyeredmények és sportteljesítmény, emelt szintű érettségi, nyelvvizsga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!