Más is érezte így magát az egyetemen?
2017-ben érettségiztem, tehát kihagytam 2 évet. (Addig szakmát csináltam, meg dolgoztam.)
Két hete kezdődött az egyetem, de teljesen magam alatt vagyok. Egyszerűen nem találom a helyem, mindenki összeszokott klikkekbe van kb csak làtásból ismerek egy két embert. Nincs kihez szólnom és ez nagyon szar érzés, mert gimiben és a munkámban is könnyen találtam barátokra akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot. De itt nem jön összze valamiért.
Ráadásul ugye 2 évet kihagytam és most nagyon nehéz visszamenni az iskolapadba, minden nap bejárni stb. Dolgozni szeretnék újra. Most az óráim miatt nem tudok.
Ugy erzem hogy 2-3 egyetemi óra többet vesz ki belőlem, mint egy 8 órás műszak. Egyszerűen már elszoktam attól, hogy minden nap sulizzak és kín szenvedés az egész.
Menjek át levelezőre szerintetek? Vagy mit csinaljak?
Tarts ki.
Én is itt fetrengek, mert matekos szakra jöttem és vannak a könyvben részek, ahol pislogok és most ve vagyok szarva, hogy nem fog sikerülni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!