Van még valaki az én helyzetemben? (Passzív félév egyetemen)
#1 Még elsőéveseknek se muszáj? Csak mert kinyomtattam egy kérelmet ahol indoklást is kérnek.
#2 Leírom kicsit bővebben: a mi sulinkban a vezetőség nagyon szeret büszkélkedni azzal hogy a szakmunkások és a technikusok mennyire jól képzettek meg hogy milyen nagy hírű versenyeken érnek el eredményeket, stb., ezért velük rengeteget foglalkoznak elméleti és a gyakorlati órákon is, aztán ott vagyunk mi, a szakközepesek (vagyis mostmár szakgimisek) akiket szépen szólva is magasról leszarnak mert a nagy részünk csak az érettségi miatt jött hozzánk meg mert máshova nem vették fel, a maradék aki meg még el akar érni valamit, azzal se foglalkoznak, ezért kell nekem ez az egy év mert én úgy gondolom hogy hiába írtam 4es szakmai érettségit a gyakorlatban kiderült hogy egyszerűen hülye vagyok hozzá, a jelenlegi tudásommal én nem akarok egyetemre menni mert csak szívni fogok. Szóval így nemhogy a jelentkezésemnek, de még az elmúlt 4 évnek se volt értelme (arról nem is beszélve hogy még csak nem is azt a végzettséget kaptuk aminek tanultunk), meg ha bármilyen okból nem sikerülne az egyetemet elvégezni akkor sem egy semmit érő érettségim lesz. Erről meg már senki se fog tudni lebeszélni mert már hónapokkal ezelőtt végig gondoltam hogy mibe vágtam bele így.
Amúgy meg ahova felvettek, arról minden ismerősöm, köztük egy egyetemi tanár is azt mondta hogy a vezetőség nagyon humánus és mindenben a hallgatóik segítségére vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!