Hatosztályos gimis gólyatábor élmények? Lehet sima gimis is!
A mi giminkben úgy van a gólyatábor, hogy az egész évfolyam egy helyre utazik, kisebb csoportokat állítanak össze a különböző osztályokból, és úgy kell feladatokat teljesíteni, meg ismerkedős játékokat játszani. Na, ez a rendszer tök jól hangzik, csak az a baj, hogy senkinek fogalma sem volt, kik lesznek az osztálytársai, úgyhogy első nap ugyanúgy nem ismertük egymást végül, mintha nem is lett volna semmiféle tábor.
Amúgy a hangulat nyilván kissé feszült lesz, mégiscsak idegenekkel van az ember körülvéve, de ha nyitottan állsz hozzá, és próbálod élvezni a helyzetet, még akkor is, ha nehéz (elvégre nincs jobb csapatépítés a közös szenvedésnél) akkor nem lehet nagy baj. Hajrá:))
Gondolom, már megvolt a gólyatáborod:)
Én csak sima gimisről tudok mesélni, nagyon jó volt. A Mátrába mentünk, 3 napot voltunk ott és mindenféle vicces feladatot kaptunk, persze a szokásos reggeli torna mellett :D Csináltunk zászlót, indulót írtunk, számháborúztunk, éjszakai erdei túrára mentünk (türavezetővel), foci- és kosármeccs volt. Utolsó este meg volt gyerekdisco kb 11-ig jó zenékkel, karaoke versennyel. Nem volt egy csepp alkohol se és senkit sem aláztak meg, nem volt kötelező semmit megcsinálni, de annyira kedves, jófej volt a gólyamentoraink többsége (az egy-két kivétel emberke sem volt vészes) és az osztàly is támogatta egymást, hogy nem is emlékszem konkrétan olyanra, hogy valaki teljesen elzárkózott volna valamitől, ha nem sportolt vagy énekelt pl, akkor tuti drukkolt:)
Nekem így, évekkel később is szép emlék még úgy is, hogy életemben nem volt olyan izomlázam, mint a tábor után :p
#5 nem, még nem volt meg a gólyatábor, mert idén fogok felvételizni.
A kérdést azért írtam ki ilyen korán, mert reménykedem, hogy fel fognak venni és, ha felvesznek úgy gondoltam megyek a gólytáborba.
Szóval még várom az élményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!