Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2019-es BCE GTK gólyatábor!...

2019-es BCE GTK gólyatábor! Van itt valaki, aki jön? Izgultok?

Figyelt kérdés

Én jelentkeztem a gólyatáborra, de a napokban egyre több nem túl kellemes dolgot olvastam róla, hogy nincs elég ágy, szervezetlen az egész stb. Így eléggé izgulok. :D

Továbbá, ha esetleg valaki aki már felsőbbéves és volt a gtben, megköszönném, ha írnátok véleményeket!

2019. aug. 24. 10:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Tényleg nincs elég ágy, mi kb 25en voltunk egy 14 matracos szobában, a földön volt néhány matrac, ágyakat összetoltunk, egymás hegyén-hátán aludtunk.

Tényleg eléggé szervezetlen, sokszor csúszás van (nem is kevés idő).

Én IMÁDTAM!

A csoportoddal össze leszel zsúfolva egy szobába, ami néha nem lesz a legkényelmesebb, de általában inkább nagyon poén, és jól összeszokik a társaság.

A csúszásokról és szervezetlenségről meg úgyis poénkodni fogtok a csoporttársaiddal, szóval azt sem egy hatalmas problémának fogjátok megélni.

Ha régebbi véleményeket olvastál, esetleg cikkeket, hogy hű, milyen durva dolgok történnek a gólyatáborokban: mára lecsitultak, mert túl sok hideg érte a gólyatáborokat, és még a leggagyibb ismerkedős játékoknál is el szokták mondani, hogy nem kell részt venni amiben nem akarsz, csak annyit csinálj, ami neked kényelmes.

Lesznek játékok, amikből esetleg a visszahúzódóbbak/félénkebben kiállnak, nálunk is volt ilyen, semmi gáz akkor sem.

Klassz lesz, parázni nem kell, izgulni meg úgyis fogsz :D

2019. aug. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!