Kérdések az ELTE TÁTK karával kapcsolatban?
Sziasztok, idén ősszel kezdek az ELTE TÁTK karán. Sajnos a gólyatáborba nincs lehetőségem elmenni. Nem igazán tudom hogy működik ez az egész egyetem, egyre több a kérdés bennem és már rengeteg mindent elolvastam az ELTE és a kar honlapján is, mégis úgy érzem lila gőzöm sincs az egészről :(
A Neptunon és a Qtéren is regisztráltam, megvan a jelentkezési lapom, stb.
Kérdéseim:
1. Hogy működik a tárgyfelvétel és meddig tart a határidő amíg ezt az egészet meg tudom csinálni?
2. A kötelező tantárgyakat miért kell kiválasztanom ha kötelezőek? A választható tantárgyakból mennyi kell?
Azt sem tudom ez az órarend dolog hogy működik, nem látom át a weboldalt.
3. A személyes beiratkozás szeptember 5-én pontosan hány órakor lesz? Azt tudom hogy mit kell vigyek de ott még elmondanak valamit?
4. Hogy kell a ZH-ra, dolgozatokra jelentkezni?
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni, akár privát üzenetben is, írtam az ELTE HÖK-nek de nem kaptam választ a kérdéseimre.
A privát üzeneteket is elolvasom.
Gólyatáborban nem erről van szó, beiratkozáskor mondják el.
Ott megismerkedhetsz másokkal és együtt eligazodtok.
Én lassan 10 éve végeztem, akkor kezdtük használni a qteret és még etr volt, szóval ezeket nem tudom most hogy vannak, de biztos sokat segítenek majd.
Senki nem úgy megy oda, hogy tudja hol kell vizsgára jelentkezni.
Kérdezhetsz másokat, a tanulmányi ügyintézőhöz is mehetsz.
Tatkn beiratkozaskor megmutatjak hogy kell felvenni az orakat :)
En tatks vagyok ha gondolod szivesen valaszolok :) kotelezokbol vegyel fel mindemt, kotelezoen valaszthatokkal meg raersz majd azokbol a targyakbol majd 6 kreditet kell teljesitened, illetve a szabadon valaszthatokbol 12-t (felteve ha nemzetkozi tanulmanyoke jelentkezte.). :)
A ZHkra nem jelentkezel majd csak a vizsgakra kell amik decemberben lesznek de azok meg boven odebb vannak, azt is majd neptunon keresztul tudsz :)
A targyfelvetelt a szorgalmi idoszak 1.heteben tudod meg modositani szoval erdemes 5en miutan megmutattak felvenni mindent , :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!