SZTE kari játékoztató? (túl rövid kérdés)
Békéscsabán élek és Szegedre fogok egyetemre járni.
Aug 27.én lesz kari tájékoztató 9 órakor, illetve Aug 27.-én lesz a beiratkozásom is.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyie fontos ez a kari tájékoztató, mert a két alkalom között van legalább 5 óra amit öltönyben eltölteni Szegeden ilyen melegben nem a legjobb móka, ezért gondoltam arra, hogy a kari tájékoztatóra nem megyek.
Ismerőseim vannak akiktől az alkalom után meg tudom kérdezni, hogy mik hangzottak el, csak azért bizonytalanodtam el, mert a következőt olvastam a szakos tájékoztató levélben: "Kari beiratkozás után a Hallgatói Szolgáltató Irodán lesz a beiratkozás adminisztrációs része, aminek feltétele a kari beiratkozáson való részvétel..."
Ez a kari beiratkozás pontosan micsoda? A kari tájékoztatón fog megtörténni?
Unalmas volt és hülyeség tavaly bar nekünk BTK volt es en a feléről eljöttem mert beiratkoztam.
Engem csak összekavartak a neptunnal kapcsolatban utana tudtam meg hogy ha problémám van karon belül kihez menjek. Ennyi a tárgyfelvétel mindenkinek specifikus nem fogjak elsorolni egyesével ki hogy vegye fel sőt a kódos rendszert sem.
Egyátalán nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!