Augusztusban lesz vizsgám 6 tantárgyból a hiányzásaim miatt, kirúghatnak ha nem megyek át rajtuk?
Figyelt kérdés
Hiányzásaim miatt 6 tantárgyból kell vizsgát tennem, pont olyan anyagokból amiket nem nagyon értek. Eleve nehezen megy a tanulás, koncentrációs zavaraim is vannak. 10.es vagyok. Sokat tanultam de nem biztos hogy sikerül a vizsga. Ki rúghatbak ha nem megyek át? És ha kirúgnak akkor hova tovább? Semelyik iskolának nem kell bukott diák.2019. aug. 16. 23:31
11/17 anonim válasza:
Kettesnél rosszabbat ne kapj. Mindenből legalább annyit tudjál, amire meg tudják adni a kettest. Ha pl ilyen nagyon matekos, gyakorlati részt nem értesz, akkor helyette pl ugyanabból a tételből helyettesítsd pl valami definícióval, mondj helyette olyat, amit meg is tudtál tanulni. Nyelvből tanulj be 1-2 sémamondatot, és akkor arra már rá tudod húzni, be tudod helyettesíteni a dolgokat. Kémiából meg inkább beszélj a tételben lévő anyagok tulajdonságairól, hogyha pl a kémiai egyenlet nem megy.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy segíteni akartok, de most arra lennék kíváncsi hogy kirúghatnak-e emiatt, és ha igen akkor hova tovább?
2019. aug. 17. 00:21
13/17 A kérdező kommentje:
Mármint ha nem megyek át akkor ki rúghatbak-e.
2019. aug. 17. 00:22
14/17 anonim válasza:
Ha betöltötted a 16-ot, akkor kirúghatnak. Utána mehetsz felnőttoktatásba. Ha sajátos nevelésű igényű vagy, akkor erről kellett volna szakvéleményt kérni a pedagógiai szakszolgálatban, az bizonyos könnyítésekkel járt volna együtt.
15/17 anonim válasza:
Ha megbuksz a hat osztályozó vizsga valamelyikén sajnos simán kirúghatnak, mert nem vagy/leszel tanköteles. Ekkor vagy abbahagyod a tanulást és dolgozni kezdesz, vagy keresel magadnak másik iskolát ami hajlandó átvenni (én ez utóbbit javaslom).
Nem feltétlenül gettó suliba kell menned. Sok minden függ attól, hogy most gimnáziumba, szakgimnáziumba vagy szakközépiskolába jársz pillanatnyilag.
16/17 A kérdező kommentje:
Gimibe járok. Eredetileg nem is gimibe akartam járni, hanem egy másik iskolába, de anya rám erőltette hogy gimibe járjak.
2019. aug. 17. 09:07
17/17 anonim válasza:
Vannak felnőtt tagozatos szakgimnáziumok. Mért, mit akartál volna tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!