Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pécsen milyen a Boszorkány...

Pécsen milyen a Boszorkány kollégium?

Figyelt kérdés
Az előző évben a Szántóban voltam egy 2 fős szobában, ahol volt saját konyhánk és fürdőnk is. Nagyon szerettem és ismét oda szerettem volna menni a most következő évben is. Viszont most vettem észre a sorrendet, hogy első helyen a Boszi van... nem tudom, hogy véletlenül félrehúztam, benéztem vagy mit csináltam, hogy nem sikerült jól összeállítani a sorrendet, de most már mindegy. Ha oda megyek, akkor oda. BTK-s vagyok, szóval közel van. Azt is tudom, hogy 2x2 fős blokkok vannak, úgyhogy a “jó világnak” ebből a szempontból vége lesz. Viszont ennél több infóm nincsen róla. Pl. milyen a szobák állapota, felszereltsége stb? Kinek milyen tapasztalata van vele?
2019. aug. 15. 18:31
 1/4 Vodafonelive ***** válasza:
93%

9 félévet laktam ott. 10 éve újították fel, ez volt az első felújított koli, így wifi sajnos nincsen csak gyors kábeles internet. Eléggé szűk a szoba a 2 ággyal. 1 blokkban négyen vagytok, 1 fürdőszoba és 1 wc-vel. 1 szinten 2 konyha is van, mosógépek -1 szinten. Kevésbé nyugis szerintem.

Két oldalon helyezkednek el a szobák, ami a zeneművészeti fele néz keleti oldal és ami a suli fele néz a nyugati oldal. Hát az utóbbi sajnos halál ősszel meg tavasszal. Déli szintvégen van egy nagyobb szabad tér, általában az építészek szokták azokat a végeket befoglalni, mert ott tudnak tehénkedni a földön, makettezni, festeni, számítógépet kirakni meg ruhát szárítgatni. Szerintem bulisabb hely, mint a szántó. Ami rossz, hogy fent van a hegyen és mire felmászol az egy kín. :D

2019. aug. 15. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, a dombot ismerem :) Az mit jelent, hogy kevésbé nyugis és bulisabb? Mármint egy alapzaj van mindenhol, mászkálnak, "szobabulik" stb., de ez számomra még nem zavaró. Viszont, ha tényleg buli buli van és nagy a hangzavar, zene, ordibálás stb. az már igen... Valamint még arra lennék kíváncsi, hogy a közös helyiségekben vagy a szobák közötti terekben mennyire biztonságos kint hagyni dolgokat, mennyire lopnak (pl. konyha, mosoda vagy, ha ruhákat szárítasz )?
2019. aug. 15. 20:56
 3/4 Vodafonelive ***** válasza:
100%

Buli az van es lesz is mindig, nem fogod tudni elkerulni. A 8 emeletbol az elso 3 de talan meg a 4. emelet is olyan, hogy sokmindent hallasz. En mindig a hetedik emeleten laktam 1 felev kivetelevel mindig ugyan abban a szobaban. 😃

Blokkonkent van egy kis eloter hat az tenyleg semmire sem jo.

A konyhabol szoktak lopni, volt amikor hasznalt olajjal teli labast elvittek, de nem jellemzo. Ha elmosod es ott hagyod picit szaradni utana vidd el.

Volt mar ev amikor a takaritok teljesen kiakadtak, ki is irtak, hogy ha a sok elolhagyott edenyt stb-t kint hagyjak akkor elviszik, ugy is lett es lett belole felhaborodas, mert 1 szintre pakoltak mindent. Ez mar 3 eve volt, sok dolog azota valtozhatott.

Mosogepeknel ha valaki nem megy le idoben mosas utan(mert a 8 gepbol 2-3 uzemel, mert tonkreteszik) akkor szepen kipakoljak es ledobjak a foldre. Szoval ha koran kelos vagy ilyen reggel 6-7 orais akkar garantaltan tudsz majd mosni, es nem kell attol felned, hogy valaki kicseszik veled.😃

Ha a szintvegen vagy szintkozepen szaritod a ruhadat hetvegente akkor abbol nem szokott baj lenne, bar en mindig a szobaban szaritottam a ruhaimat, biztos ami biztos. Ruhat nem nagyon lopkodnak.

Meg annyi, hogy tobbsegben pollackosok lakjak a boszit, egy-ket eltevedt ttk es btk-s is van, talan meg orvosis, elso emeleten par erasmusos de nem jellemzo a tobb kar vegyitese.

2019. aug. 16. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez az első évem a Bosziban, de eddig alig volt buli. Tök csendes alapvetően. Számos blokkban is csak 1-2 ember tartózkodik.
febr. 13. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!