Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi kollégiumi helyre...

Egyetemi kollégiumi helyre mikor kell beadni pályázatot?

Figyelt kérdés
Majd július 24 után, amikor kiderült, hova vettek fel? Csak mert olvastam egy egyetemi magazint, ahol június 15-öt írtak határidőnek a 2014/15-ös félévre. Pécsre mennék. Segítsetek!!!

2014. jún. 5. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi magazinban írtak nem a már egyetemistáknak szólnak? Hogy jelentkezhetnél, amíg ki se derült, hogy felvettek-e? Mikor postán értesítenek, ez is benne lesz.
2014. jún. 5. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Már nincs postai értesítés, de köszi.:)
2014. jún. 5. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a már ott tanulóknak szól, a gólyáknak később van a jelentkezés. Majd úgy is küldenek értesítést.

Mi tavaly papír és elektronikus összefoglalót is kaptunk az egyetemmel kapcsolatos tudnivalókról. (igaz én máshova járok)

De ne aggódj miatta, majd több fórumon is kapsz információt. Neptun, email, egyetem oldala és akár a facebook adatlapján is.

2014. jún. 6. 02:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem tavaly a PTE postán keresztül küldte ki a tudnivalókat valamikor július végén vagy augusztus elején

a felsőbbéveseknek (azaz már nekem is) júni 15 volt a határidő

de neked, majd csak miután megérkezett minden papír meg minden egyéb.. akkor kell jelentkezni, mivel csak akkor tudod meg biztosra hogy bent van :D saccolom úgy aug15ig, de még ne parázz ezen :D

2014. jún. 25. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!