Ebben az esetben felhívhatom a tanszéket?
Kb 2-3 hete írtam egy emailt, egy meghirdetett tárggyal kapcsolatban. Azt még csak meg sem nyitották. Írtam mégegyet, az is válasz nélkül elveszett az éterben. Egyre csak szorít az idő, nemsokára itt a tárgyfelvétel, és még mindig nem tudom, hogy elindul-e az adott tárgy. (Ha indul, külön a tanszéken kell jelentkezni rá.)
Szerintetek felhívhatom fogadási időben a megadott telefonszámot? Nem tűnik személyeskedésnek? Valaki hívta már fel?
(Kaptunk e-mailt, amiben az állt, hogy ha valamilyen tárggyal kapcsolatban kérdés/kérés merül fel, akkor azt az adott tárgyat gondozó tanszék felé jelezzük e-mailben... Csak arra meg nem reagálnak.)
Mit lehetne tenni ilyenkor?
Kedves hölgyem, uram
Talán, ha nem használni ennyire bonyolult kifejezéseket, vagy szakszavakat, Mindenki értené, mit Szeretne átadni a mondandójával, csak hogy tudja. Nem politikus, hogy olyan szavakat használjon, amitöl nagyobbnak és műveltebbnek tűnhet
Az első választ inkabb figyelmen kívül hagyom.
Második válaszoló köszönöm szépen! Valószínűleg telefon lesz belőle, személyes ügyintézést a távolság miatt nem igazán tudnék lebonyolítani.
Akkor a telefonhívás nem túl személyes? Ha elérhetőségeknél meg van adva, akkor csak fel lehet őket hívni, nem?
Rámenősnek kell lenni ilyen esetben, mert neked fontos, nekik (ezek szerint) már nem annyira.
Hívd fel őket nyugodtan, ha jelezték, hogy létezik ez a szám, akkor ezért van.
(azért semmiképpen se úgy kezd, miért nem válaszoltak a mailekre. Max finom utalás, ha kérdezik, már kerested őket, de nem vezetett sikerre).
Legvégső esetben pedig tényleg személyesen kell megkeresni a tanszékvezetőt vagy tárgyfelelőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!