Orvosok, ti hogy tanultátok meg a sok betegséget?
9:
Nem volt mit összekeverni, kiírta a mérő, hogy Hi.
Nem jártam 6 évet orvosira, de akkor is tudom, hogy ha cukormérő Hi-t jelez, akkor az magas.
Vagy nem tudott angolul? De akkor miből gondolta, alacsonyat jelent?
Persze tudom, az orvosok mindig összezárnak és védik egymást.
Mert ha már mérhetetlenül alacsony, akkor hibát jelez, ami simán lehetne Hi, pláne ha a tünetek, anamnézis is erre utalnak. Többek között ezt is tanítják egyetemen egyébként. Számos esetet bemutattak, amikor hibázott az orvos, pedig megvolt a tudása, csak egyszerűen szétkapcsolt kognitíve, ami bárkivel megesik. Tanítják, hogy kerüld ezt el, de mindenki fog hibázni, mert emberek vagyunk, nem robotok.
Mellesleg én nem védem azt a rezidenst/orvost, aki hibázik, vállalni kell a felelősséget. De világít a válaszodon, hogy ezt a lenézést te úgy én bloc az összes rezidensnek, fiatal orvosnak címezted rosszindulatból. Éppen ezért veled aztán felesleges vitázni, úgyis mindent jobban tudsz.
13:
Jó, de ha meg nem volt benne biztos, akkor miért nem kérdezett meg valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!