Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? Jelszava...

Ez mit jelent? Jelszava megegyezik a Tanulmányi rendszerbe lépéséhez eddig használt jelszóval.

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon fáradt vagyok, valószínű, tök egyértelmű a dolog, de mégse fogom most fel :D Megkaptam a levelet az egyetemtől, szeretném intézni a dolgokat a Neptunba, meg is van az azonosító, viszont a jelszóhoz ezt írja, amit írtam fentebb. Soha ezelőtt nem léptem még be Neptun felületére, amikor én voltam egyetemista ezelőtt 12 évvel, akkor ETR volt még, de annak a jelszavát már nem tudom. Írok a TO-nak mindenképp, csak gondoltam háta segít valaki akár csak abban, hogy jól gondolom e, hogy ez az ETR-es jelszó lesz?
2019. aug. 7. 18:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!