Tényleg lemaradok sok mindenről ha kihagyom a gólyatábort?
Figyelt kérdés
Inni, bulizni év közben is lehet és őszintén szólva nem szívesen adnék ki pénzt, utaznék Siófokra stb hogy idétlen, unalmas feladatokat kelljen csinálnom a felsőbb évesek szórakoztatására. Legalábbis nekem nem tűnik videók alapján olyan nagy számnak. Meg egész nap feladatozunk, hát nekem utána már nem lenne kedvem bulizni, pedig alapvetően szeretek szórakozni, de csak normális, kipihent körülmények között, amikor van időm készülődni stb. Tehát nekem az egész nem fekszik, viszont attól tartok, hogy a gólyatáborban kialakulnak a klikkek meg ilyenek és akkor nehezebb lesz ismerkedni év közben. Meg esetleg ha elhangzik valami lényeges infó az egyetemmel kapcsolatban, azokról is lemaradok. Szerintetek érdemes elmenni annak ellenére, hogy nincs kedvem? Azért a szocializálódásról nem szívesen maradnék le, csak ez a sok idióta feladat ne lenne:(2019. aug. 4. 19:05
11/12 anonim válasza:
Bár én másik egyetemre járok, nem mentem gólyatáborba (tavaly kezdtem), és nem érzem hátránynak. Az ivással nekem sincs bajom, de nekem is azok a feladatok nem voltak szimpatikusak, amiket te is írtál. Ehhez képest hamar összebarátkoztam emberekkel, volt, akivel annyira jóba lettem, hogy sulin kívül is találkoztunk, most nyáron is, pedig nem is egy megyében élünk. Nekem nem tűnt úgy, hogy alakultak ki klikkek, főleg azért, mert egyrészt egy másik karral voltunk összevonva, és a csapatok is különböző szakokból álltak, úgyhogy szerintem nem is voltak sokan egy csapatban egy szakról. Az információ miatt meg ne aggódj, nálunk pl. volt egy szakos tájékoztató augusztus végén, meg olyan dolgokat nem mondanak el, amiket sehol máshol nem találsz, mert ez egy nem kötelező program (és nem is tud mindenki elmenni).
12/12 anonim válasza:
Engem a szüleim nem engedtek el, ment is a hiszti meg a sírás. Most már abszolút nem bánom, semmiről sem maradtam le, megtaláltam a saját társaságomat.
Nem Te leszel az egyetlen aki úgy dönt hogy nem megy.
Nálunk mondjuk kis csoportokban folyik az oktatás, szóval azért az idő folyamán így csoporton belül elég jól meg lehet találni a társaságot. Barátnőm pedig BGE-s, ő sem ment anno, semmi hátránya nem származott neki sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!