Hogyan zajlik egy történelem és matek potvizsga?
Főként olyanoktol kérdezem akiknek már volt része bennük és tényleg tudják, pláne a töri aminek még szóbeli része is van, ha minden igaz.
9. osztályról van szó bár gondolom ugyanaz csak más anyaggal
Én töriből pótvizsgáztam 9 ben
Hat én ajánlom ha jó a tk akkor abból tanulj és az órai jegyzetből
Nem tudom hogy esetleg nem mondta / nem kérdezted meg a tanárod hogy melyik anyagokból készülj mert az sokat segítene
Nem olyan szörnyő mint amilyennek gondolod én is teljesen be voltam pánikolva
Én irásbelivel kezdtem ugye egy terembe lesztek azokkal akik potviszgáznak abol az adott tárgyból és mint egy doga kérdések és válaszolsz el kell érni egy minimum százalékot írásbelin és szóbelin is 20% -ot ( legalábbis nekem) szóbelin meg csak egyedül vagy ben de az írásbeli és szóbeli közöt van egy kis szünet mert akkor javitják ki a dogáket és mire bemész szóbelire már az ki lesz javítva és hát attól függ hogy sikerűlt az írásbeli ha jól kevesebbet kérdeznek ha rosszul többet de ajánlom hogy amikor a dogát megirod és szünet van akkor nézd át azokat amiket a dogába nem tudtál hátha azt is kerdezi szóban
Nem tudom hogy érdekel e de nekem megvannak a régi 9 pótviszga anyagaim nem azt mondom hogy tuti ez lesz neked de lehet segítene
Ha érdekel írj és elkűldöm
Sok síkert 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!