Smiley and music :) kérdése:
Van köztetek olyan akit nem vettek fel orvosira idén, hanem orvosi diagnosztikára került be és fontolgatja hogy újra felvetelizik általános orvosira?
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 16:17
1/10 A kérdező kommentje:
Debreceni egyetemre gondoltam egyébként:D
2019. aug. 1. 16:19
2/10 anonim válasza:
Bocs az offért, én odakerültem volna, ha van eszem megjelölni. Sajnos későn szembesültem magával a szakkal, meg hogy ha nem is sokat, de legalább van tárgy, amit el lehet fogadtatni orvosin (én a kémiáról hallottam). Szóval én oda mentem volna szívesen, de újrafelvételiztem volna ígyis úgyis orvosira.
(Egyébként az EÜ szakok közt itt kiugróan magas volt a ponthatár most, így én el tudom képzelni, hogy vannak még, akik így gondolkodtak.)
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, több mint 20 ponttal emelkedett a ponthatár erre a szakra idén... Végül hová vettek fel téged?
2019. aug. 1. 20:35
4/10 anonim válasza:
Teljesen felesleges elkezdeni a szakot, ha orvos szeretnél lenni. Tárgyat nem fogsz tudni elfogadtatni, ráadásul állami féléveid is fogynak. Pazarlás.
Ellenben, ha érdel a képalkotás, laboratóriumi munka és kutatás, csak akkor kezd el.
5/10 A kérdező kommentje:
Igazad lehet... Én mindenképp orvosira szeretnék menni, de néhány ponttal lecsúsztam most róla:(
2019. aug. 1. 20:38
6/10 A kérdező kommentje:
De én is úgy hallottam egyébként, hogy lehet tárgyat elfogadtatni ha átmész innen orvosira, barátnőm most végezte el az első évet, tőle elég sok dolgot hallottam erről-arról, és elméletileg fogadnak el tárgyat, aztán gyakorlatban ki tudja, tényleg így van-e
2019. aug. 1. 20:41
7/10 anonim válasza:
Csak az orvosi kémia ami közös. Semmi más nem egyezik meg a 2 szakon.
8/10 anonim válasza:
Tavaly én is így jártam, elkezdtem a diagnosztikát, fél évig bírtam :D
9/10 A kérdező kommentje:
Miért? És utána átmentél orvosira?
2019. aug. 3. 05:01
10/10 anonim válasza:
Hát, ha azért nem bírtad, mert túl sok volt, akkor az orvosit pláne nem bírnád. Én megnéztem az órarendet, összehasonlítottam az orvosival és lehet, hogy csak egy tárgyat fogadnak el (szerintem az is előny), de akkor is a témában tanulsz valamit és valamennyire ismerős lesznek a többi dolgok is, legalább az alapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!