Logisztikai mérnök és a logisztikai ügyintéző ugyanaz?
Figyelt kérdés
Elkezdett érdekelni a téma és még nem tudom melyik szakon tanuljak tovább... Melyik egyetemeken tanulnak logisztikát?2019. aug. 1. 14:48
1/6 anonim válasza:
Logisztikai ügyintéző az okj-s, logisztikai mérnök pedig diplomás. Logisztikai ügyintézőként SAP-rendszerbe fel viszed a bejövő árukat, alvállalkozói kiszállitasi folyamatokat csinálsz, exportolsz, EKÁER-t rögzítesz stb. Ha mérnök vagy akkor lehetsz vezető...meetingekre jársz stb. Lehet először jobban járnál az ügyintézővel és, ha tetszik akkor tovább egyetemre. Nyelvek kellenek hozzá :) amúgy fiú vagy lány vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:D Fiú vagyok. Milyen tantárgyakból kell emelt érettségit szereznem ha be akarok kerülni valamelyik egyetemre?
2019. aug. 1. 18:51
3/6 anonim válasza:
Mindenhol le van írva a követelmény felvin
4/6 A kérdező kommentje:
Végére még annyit szeretnék kérdezni, hogy matek mennyire kell ehhez a szakhoz? Középszint elég? Mert jelenleg közepes vagyok matematikából, ha kell a matek, akkor nem biztos, hogy nekem való..
2019. aug. 1. 23:10
5/6 anonim válasza:
Eleg, en középszintű erettsegivel vegeztem időre egyetemi szakon. Nem az szamit milyen az erettsegid meg a jegyeid gimiben,hanem hogy az egyetemen hogyan állsz hozzá a dolgokhoz! Nyilvan azert nem art ha nem vagy segghulye a matekhoz fizikahoz,de gondolom nem ez a helyzet ha ezt a szakot akarod. Egyébként én túl sok jót nem hallok a logisztikai mérnök szakrol, ismeros lanya nem talalt vele munkat a közelben pedig megyeszekhelyen elunk. Multiknal mondjuk lehet keresni valod, de ennel jobb mérnöki szakok is vannak.
6/6 anonim válasza:
Logisztikai mérnökin van bőven matek, fizika és kémia is :D jövőre kell egy tantárgyból emelt érettségi és nyelvvizsga. Amúgy nekem is az a véleményem, hogy vannak jobb mérnöki alapszakok is ennél. Jelenleg logisztikát tanulok, de félek, hogy nem lesz vele munkám, főleg mivel nem pesti vagyok...20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!