Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Corvinus-osok! Hogy megy a...

Corvinus-osok! Hogy megy a tantárgyfelvétel?

Figyelt kérdés

Idén nyertem felvételt az egyetemre (GTK Turizmus-Vendéglátás) és az érdekelne, melyik tantárgyakat tudom felvenni. A neptun rendszerbe már beléptemn, sőt, a tantárgyakat is ki tudtam listázni, minden van ami kellhet. Az egyes tantárgyakon bellül általában sok időpontot találtam, engem az érdekelne, hogy bármelyiket felvehetem majd, vagy csak bizonyos kurzus kódúakat? Heti 3, nagyon max 4 napra szeretném összerakni az órákat, de ha nem válaszhatok bármelyikből, szinte lehetetlen... Illetve informatikából a mintatanterv heti 1 elméletet és 2 gyakorlatot ír, de csak 2-2-t tudok felvenni.Ez az egy tantárgy, ami csütörtökre esne nekem (elmélet része). Mennyire tartják számon, ha valaki hiányzik?

Igen, tudom, hivatalosan csak szept. 4-én tudok tárgyakat felvenni, viszont úgy voltam vele, hogy minél előbb utána akartam nézni.

Előre is köszönöm a válaszokat, minden normális válaszra megy a zöld pacsi! :)

2019. aug. 1. 07:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Láttam pl. olyan nyelvórát, ahol 3 időpont van felsorolva. Akkor a teljesítéshez mind a 3 időponton meg kell jelennem, vagy egyet kell kiválasztanom? (vagy adott esetben 2 közül mindkettő, vagy csak egyik?). Mert ha minden feltűnteteett időpontban mennem kell, akkor szinte lehetetlen betennem úgy az eddig előre eltervezgetett órarendembe, hogy ne legyen ütközés, valamint az akkor nem heti 2, hanem 4 óra szemináriumot jelentene...
2019. aug. 3. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Heti kétszer másfél órás sávban vannak. Igen, mind a kettőre járni kell hivatalosan, de tanárfüggő, első héten kérdezd meg a tanárt, járhatsz-e másik sávban, mint ami fel van tüntetve. Ha egy tanár több sávban is tart, akkor ez is lehetséges.
2019. aug. 4. 08:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Értem! És az mitől lehet, hogy infóra a mintaterv heti 1 előadást és 2 szemináriumot ír, mégis, mikor fel kell vennem, a szeminárium 8:00-11:20-ig tart? az több, mint 2 óra, nem? Az órarend tervezőben is nagyon hosszúnak mutatja a többi tárgyhoz képest is. Akkor ez valóban ilyen hosszú lesz, mik a tapasztalatok? :)
2019. aug. 5. 20:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Infó nálunk még úgy volt, hogy egész félévben összesen csak kétszer kellett bemenni gyakorlatra, a megadott napokon, akkor volt zh féleség is, egyébként e-learninges.
2019. aug. 6. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!