Corvinus-osok! Hogy megy a tantárgyfelvétel?
Idén nyertem felvételt az egyetemre (GTK Turizmus-Vendéglátás) és az érdekelne, melyik tantárgyakat tudom felvenni. A neptun rendszerbe már beléptemn, sőt, a tantárgyakat is ki tudtam listázni, minden van ami kellhet. Az egyes tantárgyakon bellül általában sok időpontot találtam, engem az érdekelne, hogy bármelyiket felvehetem majd, vagy csak bizonyos kurzus kódúakat? Heti 3, nagyon max 4 napra szeretném összerakni az órákat, de ha nem válaszhatok bármelyikből, szinte lehetetlen... Illetve informatikából a mintatanterv heti 1 elméletet és 2 gyakorlatot ír, de csak 2-2-t tudok felvenni.Ez az egy tantárgy, ami csütörtökre esne nekem (elmélet része). Mennyire tartják számon, ha valaki hiányzik?
Igen, tudom, hivatalosan csak szept. 4-én tudok tárgyakat felvenni, viszont úgy voltam vele, hogy minél előbb utána akartam nézni.
Előre is köszönöm a válaszokat, minden normális válaszra megy a zöld pacsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!