Pótfelvételi eljárás során jelentkeztem főiskolára, és a hitelesítő lapot postai úton szeretném feladni. Melyik címre adjam fel?
Nekem MINDENNEL EGYÜTT 5 perc volt az ügyfélkapu megcsináltatása a kormányablakban. Nem szeretnéd ezt? :)
Így könnyebb az adóbevallás, az 1% rendelkezés, sok egyéb ügyintézés és fél perc a hitelesítés a fotelben ülve.
Bár arra nem emlékszem, hány nap után élt. :( 1, 2, esetleg egy hét. Mert akkor ez kilőve.
Esetleg hívd fel őket! ;)
Ezt találtam az oldlaukon:
“
A jelentkezés menete
Az űrlapok kitöltésére 2019. augusztus 7-én éjfélig van lehetőség.
A jelentkezési űrlapokat a kitöltéssel egy időben, azaz 2019. augusztus 7-én éjfélig hitelesíteni is kell! Ez megtehető Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni).”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!