Mit tehetek, ha lecsúsztam a kollégiumi jelentkezésről?
Figyelt kérdés
Tavaly kezdtem az egyetemet, de különböző okok miatt passziváltatnom kellett az első évemet. Azt hittem, nekem ugyanúgy augusztus elején kell jelentkeznem, mint a gólyáknak, de mint kiderült, nekem július elején kellett volna. Ilyenkor tudok esetleg beadni valami pótjelentkezést vagy lemondhatok a kollégiumról? Köszönöm szépen előre is a segítőkész válaszokat!2019. júl. 27. 11:18
1/3 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel ez a lehetőség most elúszott.
2/3 anonim válasza:
Ez gondolom egyetemtöl is függ de nállunk lehet utolag is jelenkezni. Csak akkor màr valószínüleg szeptemberben nem tudsz beköltözni hanam évközben ha lesz üres hely.
3/3 A kérdező kommentje:
Végül is van pótjelentkezés! Beszéltem a kollégiumi igazgatóval. Köszönöm szépen a válaszotokat!
2019. aug. 2. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!