BGE-PSZK karon milyenek az órák? Összességében jófejek
a tanárok? Illetve a tesiórákról tudtok írni?
Hasonlóak mint gimiben? ☺️
Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 21:52
1/7 anonim válasza:
Hát az órák jól telnek.Ha érdekel az amit órán tanulsz akkor gyorsan el fog telni.A tanárok nagyon segítőkészek, de az órákon azért megkövetelik a dolgokat, de szerintem ennek így is kell lennie.
A tesiorak hát attól függ milyen volt a gimiben, hisz mindenhol más.
Igazából a tanártól függ hogy mennyire veszik komolyan.
Ha olyan szakon vagy ami a testneveléshez kapcsolódik, akkor jól meg nyomják az órákat.Ha viszont pl gazdaságot fogsz tanulni akkor azért annyira bem. Lazábbak a tesiorak szerintem de kinek mi.
2019. júl. 25. 22:18
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!
Esetleg még arról tudnál beszélni,hogy a BGE mennyire van lemaradva a BCE-től? Vannak akik lenézik a BGE-t Corvinusosként..Megvan rá az okuk?Sok jót illetve sok rosszat is hallottam már a BGE-ről,tudnál esetleg még tapasztalatokat mondani úgy magáról az egyetemről?Illetve a gólyatáborról😊
2019. júl. 25. 22:24
3/7 anonim válasza:
A gólyatábor hatalmas élmény annak is aki olyan mint pl én voltam, senkit nem ismertem, és addig nagyon bulikban sem voltam. A feladatok talán már nem annyira "durvák" mint amikor én voltam, semmi nem kötelező, de sokat veszít az ember ha kimarad ezekből az élményekből :) A suliról már sajnos messze nem tudok ennyire pozitívan nyilatkozni. Vannak jó órák, vannak jó tanárok, de a matekot már az elején jobb ha komolyan veszed. Hacsak nem vagy különösen jó analízisből, és majd később valszámból, külön tanárhoz is kell járni. Ez az egyik "szórós" tárgy, a másik ami meglepően nehéz az a süti (azt hiszem 3.féléves tárgy, de már most szólok hogy az almássyhoz ne vedd fel). A vap1-2 is szívatós. Ja igen, amire figyelni kell/ érdemes: a tárgyak teljesíthetősége (a matek kivételével) tanárfüggő. Tárgyfelvételi időszakban szinte azonnal betelnek a jó tanároknál a helyek. Szakot külön nem írtál, én gmes vagyok
2019. júl. 26. 00:14
4/7 anonim válasza:
3: A suliról azon kívül hogy kemény és van elvárás, egyéb negatívumot tudsz mondani?
2019. júl. 26. 09:09
5/7 anonim válasza:
Nem az a negatívum hogy kemény, hanem hogy sokszor nem egyenlőek a feltételek. Az egyik tanár leadja az anyagot jól, felkészít a dolgazotokra, a másik nem, full lutri hogy teljesíteni tudod e a tárgyat vagy nem.
2019. júl. 26. 18:10
6/7 anonim válasza:
Oh nem kell foglalkozni a BGE Corvinus általánosításokkal. Elsősorban nem az egyetemen fog múlni, hogy ki mire viszi, hanem az egyénen. A PSZK hallgatói színvonala rengeteget javult tavaly óta. Tapasztalatból mondom, hogy a mostani másod- és harmadévesek között hatalmas a különbség. Az előbbiek sokkalta szorgalmasabbak és jobb képességűek. Mondjuk ez érthető, mivel az állami ponthatár évről-évre csökken, így többen tanulhatnak ingyen. A tesi óra laza (csak kicsi a tornaterem), a tanárok nagy része jófej (inkább nőkhöz vegyél fel órát). A giminél teljesen másabb, sokkalta önállóbb, szabadabb, nagyobb. Az épület nagyon szép, kulturált. Pozitív a légkör. Sok sikert az egyetemi éveidhez! ;) 😎
2019. aug. 24. 01:15
7/7 anonim válasza:
Gólyatáborban nem voltam, mivel sokkaltam érte a pénzt. Rengeteg ember van ott. Hidd el, gólyatábor nélkül is találsz cimborákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!