Puskázán egyetemben mi a köbetelménye (bge pszk)?
Figyelt kérdés
Egyik szaktársam lebukott a vizsgán (vapa vizsga volt) és a tanár elvette tőle, de nem mondott semmit, hogy akkor nem mehet vizsgáni tovább. Elvileg mehet vizsgázni vizsgakurzuson. Ez azért érdekelne, mert egy másik szaktársamat eltanácsolták. Ez most mitől függ? Tanártól vagy a tárgytól?2019. jún. 19. 16:29
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, de az durva hogy ilyen igénytelen helyesírással egyetemen vagy.
2/3 anonim válasza:
Hát ez teljesen tárgy és tanárfüggő.
Nálunk van tárgy, ahol lehet puskázni bizonyos tanárnál, mert nem veszi el, másik tanárnál viszont rögtön egyes jár az adott vizsgára ha lebuksz, de következő alkalommal mehetsz újra vizsgázni.
Viszont egy másik tárgy esetében (elég fontos tantárgy), pedig kirúgnak. Volt, hogy alá kellett írnunk papírt, hogy ha lebukunk, akkor kirúghatnak. :D
3/3 anonim válasza:
Èn puskázás miatti eltanácsolásról még nem hallottam, nálunk csak azt a vizsgát bukják el ès ùjrapróbálhatják. Szerintem az egyetemeknek sem jó, ha egy puskázás miatt csökkentik a hallgatóik számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!