Szegedi fogorvosiról, hogy lehet átkerülni a budapesti fogorvosira?
Igen, lehetséges.
Az első lépés, hogy ne itt, és ne a trollokat kérdezd, hanem írj egy e-mailt...vagy még jobb ha személyesen bemész, a tanulmányi osztályra. Az irataidat vidd!
Szia! Nem tudsz átjelentkezni a Semmelweisre. Én is át szerettem volna menni,mindenhol megérdeklődtem de nem lehetséges. Orvosiról is csak a klinikum után azt hiszem. De fel a fejjel,Szeged is pazar. :)
Egy FOK-os.
Szia! Én Budapesten lakom, de évekkel ezelőtt sikerült 2 ponttal lecsúsznom a soteról és Szegedre vettek fel. Nem voltam csalódott, sem szomorú, de arra gondoltam, hogy majd átjelentkezek amikor lehet, hiszen a családom és barátaim Bpen vannak. Na pár hét után eszem ágában sem volt átjelentkezni, nagyon jól érzem Szegeden magamat! Új barátok, tetszik a város, a vonatút tűrhető és így gyakran láthatom az otthoniakat is.
Szóval én is azt javaslom adj neki egy esélyt, aztán intézkedsz ha mégsem jött be (elolvasod a sote honlapján mit írnak az átjelentkezésről, megkerdezed a bpi Tanulmányi Osztályt és a szegedit is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!