Milyen egy egyetemi gólyatábor?
Figyelt kérdés
Én gimi előtt nem voltam gólyatáborban,így nem tudom mire számíthatok. Gondolom ez iskolánként változó,de úgy nagyjából körül tudnátok írni hogy milyen?2019. júl. 25. 00:02
2/10 anonim válasza:
Alkohol, megalázás, szexuális zaklatás
3/10 anonim válasza:
A nagyobb sulik csinálnak minden évben videót a saját táborukról. Youtube-on meg tudod nézni.
4/10 anonim válasza:
xar
bme viken legalábbis
oda csak akkor menj ha szeretsz szenvedni
5/10 anonim válasza:
Csapatjátékok, ivás, sorversenyek, este buli. Nekem bejött, igaz kb senkire sem emlékeztem később, akit ott megismertem, mert folyton részeg voltam. (bme-vbk)
6/10 anonim válasza:
Óvszert vigyél, szükség lesz rá...
7/10 anonim válasza:
En is voltam es ha visszamehetnek az idoben akkor nem mennék most...:D Napközben dogunalom az egesz, este vannak főleg ivós játékok amire jo ha 3szor rakerulsz. Én megbantam anno,hogy elmentem mert az esten kivul az egész rém unalmas volt.
8/10 A kérdező kommentje:
És hány napos? A fiatalok hogy bírják,hogy egymást követő napokon egész éjszaka buliznak? Én sem vagyok alkohol ellenes, de azért ez a folyamatos részegség kicsit durva lenne. (19/L)
2019. júl. 25. 13:29
9/10 anonim válasza:
Annyit es akkor iszol amikor te akarsz... senki se fog kinezni ha nem vagy atomreszeg egesz nap. Azert 1-2 sört igyál,mert elég fura ha valaki ott semmit sem iszik :D Nem olyan nagy szám, en masnap haza akartam menni...
10/10 anonim válasza:
Jó buli volt.:D
Figyelni fognak a gólyákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!