Helyben is meg lehet venni a vonatjegyet, vagy muszáj online?
2019-ben, miközben mindenki nyomkodüós telefonnal rohangál és amúgy a gyakorikérdéseken kérdezi meg azt, amit a szakiskolai magyartanárától kellett volna, igen. kijelenthetjük hogy Gáz, ha csak videójátékra és buta kérdések feltevésére használod a telefonod. Közben meg sorba állnál, és nem érted, hogy olcsóbb is haonlineveszed a jegyed.
Ha megmondom hány százalékot spórolsz a neten, azt képes leszel értelmezni???
Például a Nyugati pályaudvaron?
Köszönöm, első kettő. A hármasnak is, és ha már ilyen ész vagy, engedd, hogy megmagyarázzam. Tekintve, hogy 15 évesen csak az infó órákon találkoztam internettel (szigorú szülők stb.; nem is bánom, rögtön, mihelyt regisztráltam a közösségikre, semmi másra nem szántam időt), nekem sokkal kényelmesebb fél órával hamarabb az állomásra érnem, ha már alapból görcsölök mindenfajta utazásról, és ott megvennem a jegyet, mint egy órát elvesződni online jegyvásárlással. :)
Helyben?
Pénztárnál: 100%
Automatánál: 95%
Online: 90% (néhány vonatnál 80%)
Vonaton, ha a kiindulási állomáson nincs pénztár vagy automata: 100%
Vonaton, ha a kiindulási állomáson van pénztár vagy automata: 100% + 2600 forint pótdíj
A Nyugatiban van pénztár és automata is. Az automatánál 5% kedvezmény jár. (Az egyéb kedvezményen felül, pl. 50%-os diákkedvezmény)
A vonaton a kalauztól csak akkor vehetsz jegyet, ha az állomáson nincs (működő) automata vagy (működő) jegypénztár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!