Melyik Magyar nagyvárosba lehet még kéziváltós Ikarus busszal utazni?
Figyelt kérdés
Nézegettem videókat de azok évekkel ezelőtti felvételek és gondolok azóta már le lettek selejtezve..2019. jún. 8. 09:28
1/15 anonim 

válasza:

Zalaegerszegen még akad egy-kettő.
3/15 A kérdező kommentje:
Amiket én néztem videókat ott Miskolc volt meg Kövesd...De gondolom a keleti régióba azért több van.
2019. jún. 8. 09:37
4/15 anonim 

válasza:

Veszprémben és környékén is van még jó pár, főleg a 260-as típusból. De ezek nem annyira régiek, az adattáblájukon 2000 utáni gyártási dátum szerepel mindnek. És nem is néz ki úgy, hogy le akarnák selejtezni őket. Valamelyik nap utaztam egy olyanon, aminek a belseje teljesen fel volt újítva nem túl rég.
5/15 A kérdező kommentje:
Veszprémbe ha jól tudom 280-asokat vittek el máshova azt hiszem Szombathelyre de nem biztos..Ami régi ugye és nem automata..
2019. jún. 8. 09:44
6/15 anonim 

válasza:

A szigethalmi Volán telepen is van 2 csuklós kézi váltós. Bár, már csak tartalék busznak használjuk őket, de még néha előfordul forgalomban is.
7/15 anonim válasza:
Miskolc kornyke :) napi szinten utazok eree és szoktam látni.
Múltkor pl Miskolc-k Barcika -Ózd járat
8/15 A kérdező kommentje:
Miskolcon gondoltam hogy van mert sok videót láttam róla..
2019. jún. 8. 12:13
9/15 anonim 

válasza:

Helyijáraton napi forgalomban talán már csak Szombathelyen.
A helyközit inkább nem sorolom fel, 1-2 kivétellel szinte minden telephelynek van még ilyen kocsija (ha régebbi nem is, akkor C56-os).
10/15 anonim 

válasza:

Dunaújvárosban is van prá ősöreg példány. o1g 3 éve is csak szájnyalogatva mert róluk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!